Polazna | Srpski | Ture | Po destinacijama | Izleti u Beogradu | Krstarenje Savom i Dunavom noću, poseban način razgledanja Beograda - cena 2000 dinara

Krstarenje Savom i Dunavom noću, poseban način razgledanja Beograda - cena 2000 dinara

Autor
Krstarenje Savom i Dunavom noću, poseban način razgledanja Beograda - cena 2000 dinara

Noćna avantura i krstarenje Dunavom i Savom, kroz njihovo ušće u srcu Beograda, čarolija svetala sa Kalemegdanske tvrđave koja se presijavaju preko talasa velikih reka, uz večeru i cenu od 2000 dinara, dovoljni su razlozi da se upustite u mini avanturu i krstarite Beogradom sa nama!

Na ovoj posebnoj plovidbi Savom i Dunavom videćete magični sjaj i svetla svih beogradskih mostova  koji spajaju novi i stari deo grada iz perspektive u kojoj nemate prilike da uživate svakog dana. Dobra večera, odabrano piće, prijatna muzika i društvo - odličan spoj za poseban doživljaj Beograda sa reka. Doživite romantično veče koje se dugo pamti!  

Brodovi su, svojom strukturom i izradom, prilagođeni plovidbi u svim vremenskim uslovima. Kapacitet broda je 40 putnika, a opremljen je mini barom, toaletom, sistemom za grejanje i mobilnim nameštajem (kako bi se enterijer koristio u različite svrhe). Velike staklene površine na brodovima omogućavaju prelep panoramski pogled na reku i priobalje. 

Cena: 2000 dinara (krstarenje i večera), 2400 dinara (krstarenje, večera i muzika uživo)

* za zatvorene grupe, doplata za muziku je 5500 dinara po grupi

Minimum za realizaciju: 25 osoba  

Popusti:
10% za kupljene 4 i više karata

Polazak: Kej oslobođenja kod hotela Jugoslavija - splav Gabbiano (ex Hrabro srce) od 20 do 22:30 sati

Dani polaska: petak i subota (od aprila od oktobra 2013. godine)

Linija plovidbe: Zemunski kej - dunavski rukavac, nizvodno do ušća Save, ušće, Kalemegdan, Dorćol - 25. maj, beogradski mostovi, Saborna crkva, pristanište, oko Velikog ratnog ostrva i nazad.

Brodovi se mogu iznajmiti i po satu, bilo da je reč o krstarenju beogradskim obalama ili do nekog mesta po izboru. Mogu se organozivati različite proslave: svadbe, veridbe, godišnjice, rođendani, žurke... Cena zakupa broda po satu je 150 €. Kada je reč o zakupu koji obuhvata više vremena od 3 časa, cena je po dogovoru. Za grupe se nude posebne pogodnosti. Kod zakupa broda, oprimalan broj ljudi na brodu je 40.

Informacije i rezervacija broda:

063/199-59-59, e-mail: office@visitserbia.org, reservations@visitserbia.org, book@serbianadventures.com 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd, jednodnevni izleti, krstarenje

Oceni članak

0

Newsletter