Polazna | Srpski | Ture | Po aktivnostima | Splavarenje, rafting i kajak

Splavarenje, rafting i kajak

Autor
Splavarenje, rafting i kajak Splavarenje, rafting i kajak

Srbija je zemlja veoma bogata vodenim resursima a posebno onim pogodnim za sportove na vodi. Nudimo vam nezaboravno iskustvo u vodama Ibra, Drine i panonskih reka, prilikom kojeg ćete osetiti visok nivo adrenalina u krvi. Ovi programi mogu biti samostalni ili realizovani u kombinaciji sa ostalim eko-programima. Doživite ovu jedinstvenu avanturu koja se ne može ispričati!

Splavarenje Tarom i Ibrom
 
U okviru naših programa nudimo splavarenje i rafting u najdubljem kanjonu u Evropi, kanjonu reke Tare i dalje rekom Drinom. Vožnja prvo mirnim i prelepim delom nedirnute prirode a zatim po opasnim i uzbudljivim bukovima i brzacima. Nastavak splavarenja Drinom do akumulacionog jezera.

Splavariti se može i od Bajine bašte do Ljubovije. "Veseli spust" niz reku Ibar je manifestacija koja se svake godine održava u julu mesecu i okuplja preko 2000 posetilaca. Poseban je doživljaj jer se plovi vrlo maštovitim hand-made i svim drugim vrstama plovila. Ne retko se na samom plovilu u toku vožnje pripremaju i srpski specijaliteti a neka plovila su plutajući trubački orkestri.

Mirnim rukavcima panonskih reka i rukavaca, uživaćete vožnji kanuom ili brodićima u potpunom miru i tišini okruženi predivnom prirodom. Idealno u kombinaciji sa pecanjem. Ovi programi mogu biti samostalni a mogu se kombinovati sa ostalim eco i adventure programima.

Noćenja su u kampovima sa šatorima ili kolibama ili u hotelima i pansionima koji nisu na svim destinacijama u neposrednoj blizini.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Tara, rafting, Drina, Ibar

Oceni članak

0

Newsletter