Polazna | Srpski | Ture | Spust bez granica - Reka Ibar 13.07 - 14.07.2013.

Spust bez granica - Reka Ibar 13.07 - 14.07.2013.

Autor
Spust bez granica - Reka Ibar Spust bez granica - Reka Ibar

Ukoliko želite da pobegnete iz dosadne i sumorne gradske svakodnevnice da uživate u vikendu u prirodi, krenite sa našom agencijom u ovu dvodnevnu avanturu I doživite nezaboravne trenutke na reci Ibar! Spust bez granica je tradicionalna manifestacija koja podrazumeva splavarenje srednjim tokom reke Ibar u podnožju Kopaonika, koje počinje na teritoriji opštine Leposavić, a završava u opštini Raška.

 

Dan 1. 13.07.2013.

Polazak iz Novog Sada u 07:00h. Polazak iz Beograda u 08:30h kod Sava centra. Nastavak puta ka Raškoj. Dolazak na destinaciju oko 14h. Ručak u restoranu. Postavka šatora u kamp. Slobodno vreme. Zainteresovani se mogu oprobati u igrama bez Granica i turniru u fudbalu i odbojci, koji će upotpuniti doživljaj cele manifestacije. Nakon uzbudljivog i aktivno provedenog dana posetioci mogu uživati u koncertu lokalnog benda. Noćenje.

 

Dan 2. 14.07.2013.

07:00 – Priprema za splavarenje dolazak, pakovanje i spremanje čamca. Svi koji su kampovali potrebno je da upakuju svoju opremu a mogu je ostaviti da bude bezbedna u svojim voziloma ili na samom bazenu gde će vas i čekati do vašeg povratka. Prijava učesnika i preuzimanje čamaca. Potrebno je obezbediti hermetički posudu (burence sa poklopcom) u kojoj možete čuvati vaše stvari lična dokumenta i tehničku opremu od vlage. Poželjno je poneti sredstva za zaštitu od sunca, kabanicu i šešir kako bi bili spremni za sve moguće varijante vremenskih prilika! Od obuće najbolje su vam sandale koje povezuju zglob jer se brzo suše ali nisu loše ni patike kako bi se eventualno osigurale noge od povređivanja na kamenju u reci.

U 10:00 h početak splavarenja. Planirano vreme dolaska na cilj pored bazena u Raški je u 16:00 h. Razduživanje i pakovanje splavarske opreme, nakon toga sledi ručak uz vojnički pasulj i osveženje. Nakon predaha povratak kući i dolazak u kasnim večernjim satima.

Cena aranžmana: 39 eur po osobi

Minimum za realizaciju: 18 osoba

 

Cena uključuje:

- Prevoz autobusom visoke turističke kategorije na navedenoj relaciji

- 2 x ručak

- Kamp mesto

- Iznajmljivanje čamaca (jedan čamac maksimum 10 osoba)

 

Cena ne uključuje:

- Opremu za kampovanje (svako nosi svoju opremu za kamp!)

- Individualne i ostale troškove koji nisu predviđeni programom

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

rafting, Ibar

Image gallery

Oceni članak

0

Newsletter