Polazna | Srpski | Ture | Beogradske avanture

Beogradske avanture

Autor
Beogradske avanture

Obiđite deo Beograda peške, upoznajte grad vozeći bicikl, sedite u tramvaj u kružnoj turi oko centra, sagledajte grad sa Save i Dunava, čujte sve o beogradskim tajnama u šetnji kroz podzemlje, budite pravi boem Beograda – izaberite nešto po vašoj želji i meri ili isprobajte sve kako bi iskoristili sva svoja čula i dopustili sebi da zaista osetite grad!

 

Razgledanje Beograda peške, trosatna je šetnja u kojoj ćete videti najzanimljivija obeležja grada, čuti sve o njima i biti u prilici da ih doživite na sopstveni način. Kažu da nekada najjednostavniji momenti putovanja mogu da vam pruže divne uspomene i iskustva.

Centar grada možete obići i u specifičnoj turi tramvajem broj 2 u kojoj ćete koristiti javni prevoz, izaći i vratiti se nekoliko puta, videti kako to u Beogradu funkcioniše i tri sata se osećati kao da živite u ovom gradu!

Vozite bicikl beogradskim obalama i istražite grad gledajući ga kroz prirodu koja uvek nadahnjuje. Dunav, Sava, ušće Save u Dunav, Ada ciganlija, pružaju posve novi pogled na grad i potvrđuju misao da je svako putovanje neko novo iskustvo!

Za posebno iskustvo plovite Savom i Dunavom. Bilo da se opredelite za noćno ili dnevno krstarenje, grad će vam se zasigurno ukazati iz neke nove perspektive. Pruža vam se poseban pogled na Beograd, a u mirnoj plovidbi imaćete vremena da zamislite sve priče koje čujete o prestonici i zaista ćete moći da osetite ono što promatrate.  

Tajne Beograda, legende o ovom gradu, priče, anegdote, neobična beogradska istorija, raspršiće vašu maštu i podstaći vašu znatiželju u turi Podzemnim Beogradom. Upoznajte Beograd ispod Beograda, vidite skriveni grad i na drugačiji način, a kroz priče građevina koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd osetite duh grada.

Grad se može upoznati i putem kafane i kafanskih priča, a šta ćete bolje od toga nego da degustirate najpoznatiji srpski brend - rakiju! Rakijska tura vam raspaljuje čula ukusa, a ni druga čula neće biti zapostavljena jer vas pored degustacije čeka i prezentacija uživo istorije i kulture Beograda.

U Beogradu se nalazi i veliki broj hotela, hostela i apartmana u kojima možete odsesti i odmoriti se za neku novu beogradsku avanturu!

Za infomacije o ostalim izletima po Srbiji, pogledajte naš kalendar izleta za 2013. godinu

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd, jednodnevni izleti, smestaj u Beogradu

Oceni članak

0

Newsletter