Polazna | Srpski | Ture | 2. maja vodimo vas na jednodnevni izlet Ečka-Carska bara-Belo blato po ceni od 1250 dinara!

2. maja vodimo vas na jednodnevni izlet Ečka-Carska bara-Belo blato po ceni od 1250 dinara!

Autor
Carska bara Carska bara

Ovaj dan će biti posvećen obilasku prirodnih i kulturnih lokaliteta gde će vam naš vodič predočiti najvažnije stvari i upotpuniti vam doživljaj! Polazak u 9 časova iz Novog Sada sa železničke stanice ispred lokomotive, a iz Beograda sa parkinga ispred Sava Centra.

Prvo ćemo posetiti dvorac u Ečkoj. Ovaj dvorac je podigila porodica Lazar. Danas ovo zdanje pretvoreno u hotel, predstavlja pravu oazu za putnike namernike. Nastavljamo ka prirodnom lokalitetu Carska bara - rezervatu prirode, staništu velikog broja različitih ptica među kojima su 8 vrsta čaplji, orao belorepan, pčelarice... Ovde ćemo čuti priču o prirodnom bogatstvu rezervata i prošeteti prelepim okruženjem. Mogućnost fakultativnog odlaska na vožnju čamcem kroz rezervat. Sledi nam dolazak u najmultikulturalnije selo u Vojvodini – Belo Blato. U ovom selu živi preko dvadeset nacionalnosti, a najbrojniji su Slovaci, Mađari Bugari, Srbi... Ovde će biti održan eko-etno čas, tematska edukativna radionica i demonstracija korparskog zanata u etno kući. Fakultativni ručak na salašu sa mini zoološkim vrtom gde se nalaze i neke autentične vrste domaćih životinja. Obići ćemo trskaru gde ćemo se upoznati sa proizvodnjom proizvoda od trske, u čijem dvorištu se nalazi mlin i vetrenjača iz XIX veka. U večernjim satima, povratak za Novi Sad i Beograd. Kraj programa.

Cena po osobi: 1250 dinara

Minimum za realizaciju: 19 osoba

Cena uključuje:

Prevoz prema prema programu

Ulaznice za Carsku baru

Prezentaciju u Belom Blatu

Usluge vodiča

Cena ne uključuje:

- Ručak: domaća rakija; predjelo: mast i hleb sa paprikom, čvarci, slanina,šunka i bela kobasica; glavno jelo: gulaš od mangulice sa salatom i hlebom; desert: štrudla od maka i višanja ili razni domaći kolači.

(doplata za ručak 800 dinara)

- Vožnju čamcem u Carskoj bari (400 dinara)

- Ostale troškove koji nisu navedeni u programu

 

U vezi sa ovim ili nekim drugim izletima možete nas kontaktirati na broj telefona: 021/420-680 ili putem e-maila office@magelan.rs

Pogledajte i naš predlog za boravak u prirodi 3. maja i posetu Kulpinu, Bačkom Petrovcu, Čelarevu i Futogu, po ceni od 1250 dinara.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter