Polazna | Srpski | Ture | Tajne Podzemnog Beograda

Tajne Podzemnog Beograda

Autor
Tajne Podzemnog Beograda

Ispod Beograda nalazi se skriveni grad sačinjen od pećina, tajnih hodnika, tunela i podzemnih prolaza koji vekovima podstiču znatiželju poznavalaca istorije i kulture. Ova skrivena blaga najstariji su deo Beograda, a hodnicima nekih od njih danas se može prošetati i to po ceni od 800 dinara.

 

Misterije podzemnog Beograda otkriva vam portal Serbian adventures u još jednoj avanturi! Za 2 sata obilazi se nekoliko podzemnih lokaliteta (Rimska dvorana Biblioteke grada Beograda, bunker iz vremena Informbiroa kod spomenika Pobednik na Beogradskoj tvrđavi, veliki barutni magacin u donjem gradu Beogradske tvrđave, Vinski lagum u Karađorđevoj ulici). Posetu lokalitetima će oslikati priče o neobičnoj istoriji Beograda. Neobične priče, čudne sudbine i Beograd na potpuno drugačiji način! Legende i misterije našeg glavnog grada ispričane u građevinama koje su uništavali i gradili narodi koji su naseljavali Beograd.

Ukoliko svoju kartu rezervišete na vreme i platite unapred, cena je 800 dinara. Za sve ostale rezervacije cena je 1400 dinara. Više o cenama, datumima polaska i drugim pojedinostima pogledajte ovde.

Istorija, prošlost, tradicija, kultura, pogled na Srbiju na novi način u VisitSerbia kalendaru izleta za 2013. godinu. 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

jednodnevni izleti

Oceni članak

0

Newsletter