Polazna | Srpski | Ture | Po destinacijama | Izleti u Beogradu | Ručak na brodu i plovidba Dunavom i Savom - cena 2000 dinara

Ručak na brodu i plovidba Dunavom i Savom - cena 2000 dinara

Autor
Ručak na brodu i plovidba Dunavom i Savom - cena 2000 dinara

Odvojite se nakratko od svakodnevice, ostavite vrevu grada i upustite se sa nama u avanturu! Krstarenje Dunavom i Savom, predočiće vam priču o Beogradu na poseban način, a plovidba brodom u trajanju od 2 časa po ceni od 2000 dinara, uz organizovan ručak će vam zasigurno jedan dan učiniti drugačijim i posebnim.

Provedite vaš dan na beogradskim rekama, a sa dobrim društvom, odličnom hranom i omiljenim domaćim pićima, ovo krstarenje Beogradom donosi vam sasvim novo iskustvo!

Minimum za realizaciju: 25 osoba  

Cena: 2000 dinara (ručak)

Piće:

* piće se može platiti na licu mesta, po redovnim cenama na brodu

postoji mogućnost doplate po satu za neograničeno piće po ceni od 550 dinara po satu (samo domaća pića)

Polazak: Kej oslobođenja kod hotela Jugoslavija - splav Gabbiano (ex Hrabro srce)

Dani polaska i vreme polaska: po dogovoru (u periodu od aprila od oktobra 2013. godine). Plovidba brodom u trajanju od 2h, ručak na brodu (bogat švedski sto)

Linija plovidbe: Hotel Jugoslavija, ušće, Kalemegdan, Dorćol, Veliko ratno ostrvo, pristanište, Saborna crkva, beogradski mostovi, Sajam, Ada Ciganlija i nazad. 

Brodovi se mogu zakupiti i po satu, za organizovanje različitih proslava: svadbi, veridbi, rođendana, žurki, godišnjica ... Cena zakupa broda po satu je 150 €. Kada je reč o zakupu koji obuhvata više vremena od 3 časa, cena je po dogovoru. Za grupe se nude posebne pogodnosti. Kod zakupa broda, optimalan broj ljudi na brodu je 40.

Brodovi imaju velike staklene površine koje omogućavaju prelep panoramski pogled na reku i priobalje. Prilagođeni su plovidbi u svim vremenskim uslovima, a opremljeni su mini barom, toaletom, sistemom za grejanje i mobilnim nameštajem što je pogodno za korišćenje u različite svrhe. 

Informacije i rezervacija broda:

063/199-59-59, e-mail: office@visitserbia.org, reservations@visitserbia.org, book@serbianadventures.com

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd, jednodnevni izleti, krstarenje

Oceni članak

0

Newsletter