Polazna | Srpski | Ture | Po destinacijama | Izleti u Beogradu | Upoznajte Beograd, krstareći Dunavom i Savom - cena 500 dinara

Upoznajte Beograd, krstareći Dunavom i Savom - cena 500 dinara

Autor
Upoznajte Beograd, krstareći Dunavom i Savom - cena 500 dinara

Krstarenje Dunavom i Savom, rekama na čijem ušću Beograd leži i koje uobličavaju duh grada još jedan je od načina da upoznate Beograd - jedan od najstarijih gradova Evrope. Plovidba Savom i plovidba Dunavom, po ceni od 500 dinara ispričaće vam priču o rekama na čijim vodama se nalazi 16 ostrva.

Prepustite se prijatnom krstarenju širokom i mirnim ravničarskim Dunavom i prelepom Savom. Ostavite gradsku vrevu i saobraćajne gužve, opustite se i uživajte u veličanstvenim rekama i u ugodnoj atmosferi na brodu uz audio vodiča na srpskom i engleskom jeziku. Na ovom posebnom krstarenju Beogradom obići ćete 20 kilometara beogradskih obala. Putovanje se organizuje svakim danom od srede do nedelje, sa početkom u 18 časova. 

Zbog načina projektovanja, izrade i strukture brodovi su pogodni za plovidbu u svim vremenskim uslovima. Kapacitet broda je 40 putnika, a opremljen je mini barom, toaletom, sistemom za grejanje i mobilnim nameštajem, tako da se enterijer može koristiti u različite svrhe. Brodove karakterišu velike staklene površine koje omogućavaju predivan panoramski pogled na reku i priobalje. 

Cena: 500 dinara (za organizovane grupe se nude posebne pogodnosti) 

Popusti:

50% za decu do 10 godina - 250 dinara 
20% za kupovinu 4 i više karata - 400 dinara
Porodično krstarenje (2 odrasle osobe + 2 deteta) - 1.000 dinara 

Polazak: Kej kod hotela Jugoslavija - splav Gabbiano (ex Hrabro srce) u 18 časova (trajanje vožnje 1 sat i 30 minuta)

Dani polaska: sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja u 18h 

Linija plovidbe: Hotel Jugoslavija, ušće, Kalemegdan, Dorćol, Veliko ratno ostrvo, pristanište, Saborna crkva, beogradski mostovi, Sajam, Ada Ciganlija i nazad. 

Brodovi se mogu iznajmiti na jedan sat, nekoliko sati ili na ceo dan - za krstarenje Dunavom i Savom ili za plovidbu brodom po Srbiji, do bilo kog mesta po izboru. Cena zakupa broda po 1 satu je 150 €. Kada je u pitanju više od 3 časa, cena je po dogovoru. Posebne pogodnosti se nude grupama. Kod zakupa broda, optimalan broj ljudi na brodu je 40. 

Informacije i rezervacija broda:

063/199-59-59, e-mail: office@visitserbia.orgreservations@visitserbia.orgbook@serbianadventures.com

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd, jednodnevni izleti, krstarenje

Oceni članak

5.00

Newsletter