Vila Majur - Kelebija

Autor
Vila Majur - Kelebija Vila Majur - Kelebija

Na najsevernijem mestu u Srbiji, udaljenoj 150 m od graničnog prelaza Kelebija i 8 km od centra Subotice nalazi se novosagrađeni smeštajni objekat vila Majur, pogodan za romantičan vikend za dvoje.

Vila Majur se sastoji iz 12 luksuzno opremljenih soba, 4 biznis apartmana, 3 lux apartmana sa jacuzzi kadama i VIP apartmanom koji u dnevnom boravku poseduje kamin u koji se u zimskom periodu, po želji gosta može zapaliti lagana romantična vatra. Sve sobe su klimatizovane, opremljene televizorima, telefonima, mini barovima, fenovima za kosu i imaju odvojene balkone. Vila se nalazi u neposrednoj blizini ergele Kelebija, a gosti svoj boravak mogu da upotpune jahanjem u okviru ergele ili u obližnjoj šumi koja odiše čistim vazduhom, kao i da svog partnera obraduju romantičnom vožnjom.

Osim toga postoji mogućnost vožnje po šumi u predivnim fijakerima kojih na ergeli ima preko 30. U divnom ambijentu restorana Majur možete uživati u vrhunskim specijalitetima kuhinje. Vila Majur je idealno mesto za zaljubljene i parove, kao i one koji vole odmor u miru i tišini.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

hoteli za romantične

Oceni članak

1.00

Newsletter