Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Wellness i Banje Srbije | Aparthotel Kraljev Čardak, Kopaonik

Aparthotel Kraljev Čardak, Kopaonik

Autor
Aparthotel Kraljev Čardak, Kopaonik

Spa&wellness program hotela Kraljev Čardak na Kopaoniku je svet vitalnosti, topline i opuštanja. Krasi ga duh prirodnog ambijenta, gde će lokalno bilje okrepiti i probuditi sva vaša čula.

Tretmani su osmišljeni u skladu sa potrebama savremenog života, namenjeni su parovima i onima koji žele da se odmore u oazi mira, gde je sve prilagođeno njihovim željama i potrebama.

Ovde ste u mogućnosti da otklonite napetost u mišićima, oblikujete telo, negujete i nahranite kožu, pokrenete telesnu cirkulaciju i probudite čula, kao i da se opustite.

Dostupni sadržaji: zatvoren bazen sa jacuzzi kadom, otvoren bazen sa Jacuzzi kadom, finska sauna, bio sauna, tursko kupatilo, hamam, vedro, kneipp, tepidarijum, relax deo, slana pećina, float spa – kapsula, tretmani tela, masaže.

Sauna ima opuštajuće i lekovito dejstvo na naše telo i kožu, oslobađamo se štetnih materija i ubrzava nam se metabolizam. Polu vlažna sauna omogućava opuštanje i detoksikaciju uz aromu eukaliptusa. Pojačava imuni sistem, obnavlja ćelije kože, pozitivno deluje na probleme suve kože. Kneipp pospešuje cirkulaciju, pomaže kod organa za varenje, stanja iscrpljenosti, reumatskih oboljenja, alergija i hormonalnih problema. Terapija u kneipp-u podrazumeva kružno kretanje naizmenično kroz toplu i hladnu vodu. Slana pećina - zidovi su obloženi solju iz Mrtvog mora i stenama soli iz rudnika. Boravak od 45minuta u slanim sobama je isto što i tri dana na moru.

Različite vrste masaža: relaks masaža koja uključuje masažu celog tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja, prevenciju stresa i premora kao i relaksaciju mišića; sportska masaža koja je poseban tip masaže koja se preporučuje kako profesionalnim sportistima tako i rekreativcima, kao i svima čije je telo izloženo većim naporima; parcijalna masaža se odnosi na tretiranje određenog dela tela (leđa,noge); aroma terapija sa korišćenjem zagrejanih eteričnih ulja; refleksologija - blago i prijatno masiranje određenih tačaka stopala; masaže toplim kamenjem; tretmani blatom; anticelulit tretmani.

   

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Kopaonik, wellness, hoteli na Koponiku, hoteli sa 3*

Oceni članak

0

Newsletter