Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Wellness i Banje Srbije | Hotel Hill 4*, Jagodina

Hotel Hill 4*, Jagodina

Autor
 Wellness hotela Hill Wellness hotela Hill

Spa i wellness centar hotela Hill je jedan od onih prostora koji su se nametnuli kao mesta posvećena poboljšanju kvaliteta života, obnavljanju uma, duha i tela.

           

Spa i wellnesa centar Hill hotela čine sledeći sadržaji:

- hidromasažna kada za šest osoba

- dve saune, kao najčešće korišćeni način za čišćenje organizma od štetnih slobodnih radikala i drugih po zdravlje štetnih materija. U ponudi je sauna „Ruska banja“, koja podrazumeva aroma terapiju i saunu sa lekovitim infracrvenim zracima 

    

- tepidariumi, anatomski oblikovani i zagrejani kameni ležajevi, koji  oslobađaju leđnu muskulaturu napetosti i služe za relaksaciju uma.

- tople klupe, anatomskog oblika prilagođenog sedećem polozaju. Temperatura klupa je od 37-40 stepeni

- tropske kiše, dočaravaju padanje tople, aromatizovane tropske kiše. Osvetljenje se menja a atrakcija je kompletirana zvucima prirode.

- spa i wellness centar ima posebne šarmatno opremljene ženske i muške kabine za presvlačenje sa tuš kabinama, a uživanju u samom prostoru doprinose ležaljke od tikovine i bar sa bogatom ponudom napitaka, kablovskom televizijom, telefonom i internetom. 


Hotel Hill u Jagodini već samom svojom pozicijom kazuje dosta o odmoru koji vas u njemu zasigurno čeka. Nalazi se na udaljenosti 20-tak minuta hoda od centra grada i samo pet minuta vožnje kolima, u okruženju zelenila gradskog parka „Đurđevo brdo“, kraj hladovine i mira stoletnih stabala. U okviru gradskog parka, na prelepom brdu po kojem je i hotel dobio ime, nalaze se staze za šetnju i rekreaciju.

Hotel je istovremeno i deo sportsko - rekreativnog kompleksa.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

wellness

Oceni članak

0

Newsletter