Ribarska banja

Autor
Ribarska banja Ribarska banja

Ribarska Banja, oaza čistog planinskog vazduha, zdrave hrane i lekovitih vrela se nalazi na 540 metara nadmorske visine na padinama Velikog Jastrepca. Ribarska Banja predstavlja jedinstveni Wellness centar koji obuhvata tradicionalnu zdravu hranu, otvorene i zatvorena bazene sa lekovitom mineralnom vodom temperature 38°C, hidromasažere, biserne i đakuzi kade, preko 20 oblika masaža, aqua-bic i fitness aktivnosti, saune, šetnju po čistom planinskom vazduhu i još mnogo toga...

Posebna turistička ponuda predstavlja organizovana poseta manastirima "Sv. Roman" i "Pokrov Presvete Bogorodice" u Đunisu, nedaleko od Ribarske Banje. Takođe, u turističkoj ponudi izdvajamo i hajke na vukove i lisice, lov u otvorenim i zatvorenim lovištima na krupnu i sitnu divljač (jelen, divlja svinja, zec, fazan) kao i organizovano sakupljanje lekovitog bilja i šumskih plodova i pečuraka.

Specijalna bolnica Ribarska banja, u Ribarskoj banji broji 470 postelja, a sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, kompletno renovirane: sa centralnim grejanjem, televizorima i kablovskom televizijom, kupatilima, mini-kuhinjama i terasama. U vili "Pogled" su apartmani uređeni po najvišim standardima koji pružaju potpuni konfor i udobnost. Trpezarijski prostor prima 600 gostiju a tu su još i kafe-bar "Vidikovac" sa veličanstvenim pogledom na celu banju, kafe-bar u terapijskom bloku kao i otvorena bašta kafane "Vojvodina". Kamin sala i novi eko-etno restoran su uređeni po svetskim standardima. Terapijski blok, smeštajni kapaciteti i restoranski deo spojeni su sistemom toplih veza (toplim podzemnim hodnicima) čime se omogućava maksimalan efekat terapija. U okviru banje posluju: banka, pošta, apoteka, marketi, pijaca, bioskopska dvorana, kongresna sala, biblioteka, čitaonica i kiosci. Banja je opremljena savremenim aparatima za fizikalnu medicinu i medicinsku rehabilitaciju za tretman bolesnika: Hidro terapijom, Foto terapijom, Laser terapijom, Magnetnom terapijom, Kinezi terapijom, Termo terapijom, Sono terapijom, Radnom terapijom.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

banje

Oceni članak

0

Newsletter