Hostel Madness - Beograd

Autor
Hostel Madness - Beograd Hostel Madness - Beograd

Hostel Mednes je u strogom centru grada, na minut do Knez Mihajlove, Kalemegdana i Skadarlije. Međutim, iako u centru grada, hostel je u tihoj i zelenoj ulici. Zgrada ima lift, ali je hostel na prvom spratu, pa je lako dostupan. Kakav je luksuz u sred grada imati veliku terasu okrenutu od ulice i tišini mogu saznati samo oni koji se budu odmarali na njoj.

Kada se smestite i osvežite, prva stvar koju ćete poželeti je da se javite mejlom, skajpom ili na drugi način, tome služi računar prikačen na brzi internet. Automat sa svežom zdravom vodom, kao i priprema čaja ili kafe, dok klopate neko od peciva iz jedne pekara iz komšiluka je moguća u komfornoj sobi za odmor i druženje, uz televizor sa kablovskim programom. Ako neke stvari želite ostaviti u sefu, oprati ili opeglati neki veš, ni to nije problem.

Nov hostel u centru grada, u preuređenom stanu, na minut ili dva od svih značajnih mesta i događanja u gradu. Kad se smestite u čistu posteljinu, dobijete peškire, zaključate stvari u ormar, odmorite se u zajedničkoj sobi, na terasi ili se istuširate. Posle toga možete otići u obilazak grada, neki od klubova ili u noćni provod. Hostel ima ukupno 16 ležajeva, a sobe su opremljene kablovskom TV i internetom.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, smestaj u Beogradu

Oceni članak

0

Newsletter