ACenter - Novi Sad

Autor
ACenter - Novi Sad ACenter - Novi Sad

"ACenter" d.o.o. - Austrian Business Center - poseduje kompleks poslovnih apartmana, klub predviđen za sastanke, prezentacije i seminare poslovnih ljudi. Poseduje 8 smeštajnih jedinica sa maksimalnih 25 ležaja. Svi apartmani poseduju telefonski priključak i Internet konekciju.

 

Gostima u kupatilu obezbeđujemo potrebne stvari za ličnu higijenu, kao što su šampon, gel za tuširanje, sunđeri, papuče i sl.

Na veoma atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu, na Limanu III, smešteno je preduzeće ACenter-Austrian Business Center, koji poseduje kompleks poslovnih apartmana, klub predviđen za sastanke, prezentacije i seminare poslovnih ljudi. ACenter apartmani su locirani na poslednjem spratu zgrade, odakle se pruža divan pogled na Sremsku stranu. U sklopu objekta gosti mogu uživati na šest različitih letnjih terasa. Terase su u sklopu naših soba i apartmana, a opremljene su baštenskim setovima od kovanog gvožđa i ukrašeni zelenilom. ACenter je sa svojom "kućnom" atmosferom, idealno mesto kako za poslovni tako i za privatni smeštaj.

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Novom Sadu, smestaj u Novom Sadu

Oceni članak

0

Newsletter