Hotel Evropa 4* - Beograd

Autor
Hotel Evropa 4* - Beograd Hotel Evropa 4* - Beograd

Lokacija hotela "Evropa", u samom centru grada, na pocetku pesacke zone, Knez Mihailove ulice, veoma je povoljna za upoznavanje najlepsih i najvaznijih zdanja Beograda kao sto su Kalamegdanska tvrdjava, Skadarlija, Gradska Skupstina, Parlament ali i brojnih ostalih sadrzaja koje ovaj grad nudi.

Od hotela se lako izlazi na autoput, tako da je komunikacija sa aerodromom veoma jednostavna a u neposrednoj blizini objekta nalaze se i autobuska i zeleznicka stanica.

U Ambijentu starog gradskog jezgra, u jednoj od onih zgrada čiji spoljašnji izgled već gotovo vek unazad krasi Beograd svedočeći o njegovom šarmu i statusu velegrada smešten je hotel "Evropa". U svom sastavu ima 7 luksuznih apartmana, Royal i Deluxe kategorije kao i dve Premium sobe. Svi apartmani i sobe imaju dva LCD televizora, muzicki uredjaj, DVD player sa suround sistemom, bezicni internet i kablovsku televiziju. Idealnu relaksaciju nasim gostima pruzamo u spa centru uz mogucenost koriscenja hidromasazne kade, saune i turskog kupatila.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, smestaj u Beogradu

Oceni članak

5.00

Newsletter