Hotel Elegance 3* - Beograd

Autor
Hotel Elegance 3* - Beograd Hotel Elegance 3* - Beograd

Hotel Elegance predstavlja hotel savremenog poslovnog tipa. Smešten na samo 6km od centra Beograda, u neposrednoj blizini Pančevačkog mosta, Hotel raspolaže sa: 3 jednokrevetne sobe, 7 dvokrevetne sobe, 32 sobe sa francuskim ležajem i 4 apartmana.

Savremeno dizajniran enterijer SOBA I APARTMANA, kao i opremljenost istih direktnom telefonskom linijom, satelitskom tv, minibarom, fenomatom pruža udobnost vlastitog doma. U svakoj sobi obezbeđen je žičani pristup internetu, kao i bežični kroz celokupan hotel. U mogućnosti smo, na zahtev naših gostiju, da ponudimo sobe za nepušače. Hotel Elegance je udaljen 5km od Trga Republike. Do užeg centra grada stižete taksijem za par minuta ili autobusom broj 95 i 96 za 10-ak minuta.

U ulaznom holu hotela gostima je na raspolaganju poseban kutak za sedenje u mirnom i opuštajućem ambijentu, prijatnog osvetljenja. Restoran hotela, kapaciteta 60 mesta, otvoren svakodnevno od 6AM-11PM, pruža mogućnost organizovanja večera, uz opustajuće zvuke akustičnih instrumenata. Aperitiv bar, smešten u prizemlju hotela, je mesto gde na miru možete pročitati dnevnu štampu, osvežiti se omiljenim napitkom, porazgovarati sa poslovnim partnerima ili uživati u društvu svojih prijatelja. KONFERENCIJSKA SALA, kapaciteta 160 mesta, namenjena je organizaciji banketa, konferencija i stručnih skupova. Opremljena najsavremenijom tehničkom opremom garantuje udobnost i optimalne uslove za rad korisnika. U njenom sklopu nalazi se VIP salon za sastanke do 20 učesnika, oformljen za prijatnije i intimnije susrete zatvorenog tipa.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, smestaj u Beogradu

Oceni članak

0

Newsletter