Vila Geppetto - Beograd

Autor
Vila Geppetto - Beograd Vila Geppetto - Beograd

Vila Geppetto je objekat izgrađen u tradicionalnom stilu u starom delu Zemuna. Ima veoma pogodnu lokaciju u neposrednoj blizini stadiona F.K. Zemun, u mirnom delu grada, blizu istorijskih i kulturnih znamenitosti.

 

Vila Geppetto ostavlja dubok utisak udobnosti, diskrecije i topline gde će Vas uvek dočekati ljubazno osoblje. Objekat raspolaže sa svim onim sto je neophodno savremenom čoveku. Sadržaji zadovoljavaju potrebe velikog broja turista različitih potreba, tako i poslovnih ljudi koji često putuju. Svaki zahtev gosta se ispunjava u najkraćem roku. A naša najveća želja je da ispunimo sve Vaše zelje. Ako želite da boravite u Beogradu, neka Vila Geppetto bude Vaš izbor.

Vila raspolaže smeštajnim kapacitetima luxuzne kategorije, koji svojim ekskluzivnim dizajnom, opremljenošću i komfornošću, omogućavaju gostu da zaboravi sve svakodnevne probleme i da se prepusti maksimalnom užitku. Raspolaže sa dva dvokrevetna poluapartmana i jednim dvokrevetnim apartmanom, lociranih na I spratu objekta. Restoran se nalazi u prizemlju objekta i sadrži kapacitet od 45 mesta.

U jedinstvenom ambijentu savršenog enterijera, koji Vas vodi u srce Italije, možete uživati u raznolikom meniu italijanskih pasti, reprezentativnom načinu pripreme bifteka i ostalih vrsta mesa i ribe. Vinska karta i sugestija našeg somaliea su tu da zadovolje sve vaše potrebe i želje. Restoran nudi široku paletu egzotičnih toplih i hladnih predjela, kao i poslastica koje se spremaju u domaćoj radinosti. Osobito preporučujemo naše specijalitete krempitu i tiramisu. Za sve naše goste smo obezbedili parking mesta.

 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, smestaj u Beogradu

Oceni članak

0

Newsletter