Simex, Ljubis - Zlatibor

Autor
Simex, Ljubis - Zlatibor Simex, Ljubis - Zlatibor

Pansion "Simex" se nalazi u Ljubišu, na jugoistočnoj strani zlatiborke visoravni i proteže se uz dolinu Ljubišnice, a naslanja se na brda Čigotu, Murtenicu i Borkovac. Krasi ga prelepa, nezagađena priroda, mir, tišina, cvrkut ptica i zvona ovaca. Ljubiš je idealno mesto za odmor svih onih koji čeznu za laganom šetnjom kroz netaknutu prirodu daleko od stresne svakodnevice.

A kada odlučite da sebe i svije nagradite upravo aktivnim planinskim odmorom, daleko od buke i problema, i put Vas dovede u Ljubiš, preporučujemo Vam boravak u Nacionalnoj kući Simex, koja će svojim sadržajima i uslugom upotpuniti Vašu zlatiborsku avanturu. Nacionalna kuća Simex omogućiće Vam da uživate u svim onim sadržajima za koje tokom radne nedelje obično nemate ni prilike ni vremena. Teretana opremljena vrhunskim spravama kao i kardio programom omogućiće Vam vežbanje na 840 m nadmorke visine. Đakuzi i sauna namenjeni su onima koji vole istinski da uživaju u svakom trenutku slobodnog vremena. Za one koji imaju takmičarskog duha na raspolaganju su: stoni fudbal,stoni-tenis i sl. Ukoliko ste ljubitelj filmova tu je za Vas TV i DVD galerija. I dok ste Vi u teretani, đakuziju ili sauni, Nacionalna kuća Simex brine o razonodi Vaše dece. Velika igraonica u okviru objekta zabaviće mališane najraznovrsnijim edukativnim igračkama, toboganima, autićima, bojankama, računarima, TV i DVD uređajima. Ispred samog objekta nalazi se ribnjak u kome se gaji, nadaleko čuvena, ljubiška pastrmka. U neposrednoj blizini objekta nalazi se crkva Cara Konstantina i Carice Jelene.

Simex raspolaže sa 40 ležaja : 4 apartmana i 8 soba. Apartmani su veoma komforni - petokrevetni i trokrevetni, a sastoje se iz 6 jedinica: predsoblje sa velikim garderoberom, kupatilo, dnevni boravak iz koga izlazite na terasu i dve spavaće sobe. Da bi Vaš boravak u nacionalnoj kući bio još prijatniji, svi apartmani su opremljeni sa satelitskom TV, telefonom, sefom i mini barom. Sve sobe takođe imaju sopstveno kupatilo, satelitsku TV, telefon, a većina soba i balkon. Restoran kapaciteta 80 mesta nudi Vam domaće specijalitete Zlatiborskog kraja, kao i nadaleko poznatu ljubišku pastrmku iz sopstvenog ribnjaka. Na raspolaganju Vam je i aperitiv bar sa izuzetnom ponudom raznovrsnih pića, opremljen TV i DVD uređajima, koji je ujedno i idealan ambijent za društvene igrae i druge vidove zabave.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Zlatibor, Smestaj na planini

Oceni članak

1.00

Newsletter