JAT Apartmani - Kopaonik

Autor
Jatovi Apartmani - Kopaonik Jatovi Apartmani - Kopaonik

JAT apartmani se nalaze u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1780 m. Neposredno iznad objekta nalazi se Hotel "Club A" Putnik, ispod Genex Konaci. Najbliže žičare su "Pančićev vrh" i "Malo jezero" koje su u neposrednoj blizini hotela.

Hotel je izgrađen u planinskom stilu i raspolaže sa 134 apartmana različite strukture za boravak od 1 do 6 osoba. Svi apartmani su opremljeni mini blok kuhinjom sa frižiderom, svim potrebnim posuđem i kuhinjskim priborom, kupatilom (TVC), telefonom i novim TV aparatima sa 9 digitalnih i 5 analognih programa. Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan bežični Internet u celom hotelu.

Apartmani “JAT” nalaze se u centru turističkog kompleksa. Neposredno iznad objekta nalazi se hotel Klub A. Najbliže žicare “Pančićev vrh” i “Malo jezero” udaljene su samo 80 m. Hotel je izgrađen u planinskom stilu i ima 134 apartmana. Svi apartmani su renovirani ove godine, opremljeni mini blok kuhinjom, kupatilom, sat TV i telefonom. U hotelu su gostima na raspolaganju banka, prodavnica, restoran, lekarska ordinacija, ski servis. Ukoliko stranka uplati polupansion, doručak kontinentalni, večera po meni-u.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Kopaonik, Smestaj na planini

Oceni članak

0

Newsletter