Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Novi hoteli u ponudi | Falkensteiner hotel 4*, Beograd

Falkensteiner hotel 4*, Beograd

Autor
Falkensteiner hotel, Beograd Falkensteiner hotel, Beograd

Novi gradski hotel nalazi se u središtu beogradske poslovne zone i zone zabave. Smešten je nedaleko od centra grada, ima odličnu saobraćajnu povezanost sa aerodromom (udaljen 15 kilometara). Dunavski kej sa brojnim noćnim klubovima udaljen je 800 metara, a Beogradska arena 1,5 kilometar od hotela.

 

Falkensteiner hotel raspolaže kapacitetom od 170 moderno opremljenih soba i apartmana, prijatnog ambijenta. Od toga su 134 standardne dvokrevetne sobe (približno 24m²), 28 Royal soba (približno 33 m²), 7 junior apartmana (približno 36 m²) i 1 senior apartman (60 m²).

Standardna oprema svake od soba: fen za kosu, individualna kontrola klima uređaja, pristup LAN mreži, posebno plaćeni TV program, telefon sa direktnom linijom, sobni sef, mini bar. 

      

U Falkensteiner City hotelu očekuje vas poseban kulinarski doživljaj. Svako jutro se služi američki doručak, a pažnja je posebno usmerena ka različitosti toga što se nudi, bilo da su u pitanju sirevi, sveže voće i povrće, obroci za vegeterijance, salate, kafe, čajevi…

  

Hotel je prilagođen poslovnim ljudima, pa u skladu sa tim nudi mogućnost održavanja konferencija, seminara, sastanaka, banketa. Na raspolaganju su 4 sale za konferencije i 2 sale za sastanke različitih veličina opremljene najmodernijom tehničkom opremom.

City spa centar hotela se nalazi na 9. spratu hotela osigurava dobar početak dana i odličan završetak istog.

Posebni paket aranžmani, za romantični i porodični vikend, posebna su ponuda hotela.

Hotel poseduje garažu sa parkiranje sa 54 mesta. 

U Beogradu vredi videti Beogradsku tvđavu, istorijsko jegro srpske prestonice. Skadarliju, boemsku četvrt. Beogradski kej, šetalište pored reke. Knez Mihailovu ulicu, glavnu šetališnu zonu. I prepustiti se čarima grada, njegovih ulica i starih zgrada.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, wellness, hoteli sa 4 *, hoteli za romantične, porodični hoteli

Oceni članak

0

Newsletter