Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Hotel Crowne Plaza u Beogradu se otvara do kraja godine!

Hotel Crowne Plaza u Beogradu se otvara do kraja godine!

Autor
Hotel Crowne Plaza u Beogradu se otvara do kraja godine!

Renoviranje nekadašnjeg hotela Continental polako ulazi u završnu fazu i do kraja godine bi trebalo da se privede kraju! Beograd sa novim hotelom „Crowne Plaza“ dobija peti hotel sa pet zvezdica.

Do sada su urađeni spoljašnji radovi, stara stakla su zamenjena energetski efikasnijim i ugrađeni su novi sistemi za ventilaciju, klimatizaciju i struju. Fasada, po kojoj je hotel poslednje 33 godine prepoznatljiv, zadržana je.

Najveći deo radova na spoljašnjosti je završen, a u toku je sređivanje enterijera. Postavlja se keramika, itisoni, a tokom narednog meseca planirano je da se počne sa opremanjem soba, apartmana i ostalih prostorija. Završena je prva uzorak soba: klub soba od 26 kvadrata, sa ozvučenjem u hodniku i kupatilu, bežičnim internetom, medijskim priključkom za sve tehničke aparate odakle se slika prenosi na TV, mini barom, sefom, kliznim vratima... Hotel će imati 102 ovakve sobe.

Planira se proširenje kapaciteta kongresnih sala. Hotel će ukupno imati 416 soba, 12 sala, dva restorana, spa centar i tri lokala. Među apartmanima, biće i jedan predsednički od 210 kvadrata. Hotel će moći da primi više od 600 gostiju.

Očekuje se da će svi radovi biti završeni do kraja oktobra ove godine.

„Crowne Plaza“ deo je lanca InterContinental Hotels group, odnosno deo je mreže hotela koja je prvenstveno namenjena poslovnim ljudima. 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, hoteli sa 5*

Oceni članak

0

Newsletter