Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Aparthotel Kraljev Čardak 3* u prelepoj prirodi Kopaonika!

Aparthotel Kraljev Čardak 3* u prelepoj prirodi Kopaonika!

Autor
Aparthotel Kraljev Čardak 3* u prelepoj prirodi Kopaonika!

Aparthotel Kraljev Čardak deo je kompleksa Kraljevi čardaci u okviru koga se još nalazi i spa&wellness centar kao i 150 apartmana. Aparthotel Kraljev čardak se nalazi u vikend naselju Kopaonik na glavnom putu, 4.5km od centra Kopaonika.

                                         

Aparthotel Kraljev Čardak SPA*** sadrži: 3 standard sobe, 6 superior soba i 6 četvorokrevetnih i 3 petokrevetna apartmana. U okviru aparthotela se nalazi restoran, bar pored bazena, konferecijska sala sa 180 mesta (sa kompletnom audio i video opremom: projektor, platno, flipchart, ozvučenje, wireless internet), fitness centar, stolovi za stoni tenis, igraonica za decu, wireless internet, skijašnica, otvoreni parking, rentiranje motornih sanki i kvadova (ATV).

Prilikom boravka u aparthotelu Kraljev Čardak na raspolaganju vam je neograničeno korišćenje sadržaja spa&wellness centra.
Spa&wellness centar se prostire na 900m2. Sadrži: zatvoren bazen dimenzija 14mx6m sa turbojet-om, otvoren bazen dimenzija 10x5m , jacuzzi kadu, svlačionicu, sauna svet (finska sauna, ruska banja, bio sauna, aroma - parno kupatilo, slana pećina, kneipp klupa, tepidarijum klupe, sobe za masažu).

U restoranu u Kraljevim Čardacima možete probati ukusni meni i vina iz celog sveta u prijateljskoj i interaktivnoj atmosferi. Doručak je svakim danom od 7 do 10 časova, večera od 18.30 do 21.30, a la carte svakog dana od 7 do 23 sati.

   

U cenu hotela Kraljev čardak uključena je usluga na bazi polupansiona (doručak i večeru uz izbor od minimum šest jela po obroku) kao i neograničeno korišćenje sadržaja spa&wellness centra, wireless internet, prevoz do skijališta i centra minimum 5 puta u toku dana, petodnevni ski pass za odrasle (za vreme sezone).

 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Kopaonik, wellness, hoteli na Koponiku, hoteli sa 3*

Oceni članak

0

Newsletter