Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Novo u ponudi: luksuz na Dedinju u vili Jelena

Novo u ponudi: luksuz na Dedinju u vili Jelena

Autor
Novo u ponudi: luksuz na Dedinju u vili Jelena

Vila Jelena se nalazi na Dedinju i jedna je od vila koje oličavaju duh starog, gospodskog Beograda. Izgrađena je u neoklasicističnom stilu, sa enterijerom rađenim u italijanskom maniru sa kraja XX veka.

                                          

Vila Jelena poseduje 10 soba koje su podeljene u tri kategorije: Premium, Deluxe i Superior. Sobe su različite po bojama, slikama i umetničkom doživljaju a jednake po udobnosti, prijatnosti, luksuzu i osećaju toplog doma.

Vila poseduje prostran i elegantan restoran Jelena, sjajnih specijaliteta internacionalne ili srpske tradicionalne kuhinje. Gostima sa posebnim režimom ishrane, osoblje izlazi u susret pripremom lake i dijetalne hrane. Vila poseduje još jedan restoran: restoran Vivaldi u kojem se služe jela internacionalne, domaće, mediteranske kuhinje, kao i makrobiotička jela.

   

Terasa vile Jelena, u istočnjačkom stilu, jeste prostor koji se može koristiti za razne vrste proslava u dnevnoj varijanti.

Vila poseduje i fitnes centar i salon lepote. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama vile.

Moguće su i posebne usluge: transfer od i do aerodroma, izleti i razgledanje grada, usluge pranja i peglanja, čuvanja dece, rentiranja automobila, iznajmljivanje privatnih aviona.

Vila je deo grupe Epoque hotels, koju čine 350 avangardnih, trend-šik i luksuznih klasičnih butik hotela u preko 100 destinacija širom sveta.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd

Oceni članak

0

Newsletter