Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Novi hotel u ponudi, Hill hotel 4*, Jagodina

Novi hotel u ponudi, Hill hotel 4*, Jagodina

Autor
Novi hotel u ponudi, Hill hotel 4*, Jagodina

Novi hotel u Jagodini, otvoren 2012. godine, sa jedne strane okružen zelenilom gradskog parka „Đurđevo brdo“, kraj hladovine i mira stoletnih stabala, a sa druge aqua-parkom i zoo vrtom po čemu je Jagodina prepoznatljiva.

         

 

Hotel se nalazi na svega 10-tak minuta od centra Jagodine i deo je sportsko - rekreativnog kompleksa u okviru kojeg se nalaze fudbalski tereni i sportska hala, teniski tereni, teren za mali fudbal kao i drugi sportski tereni. U okviru gradskog parka, na prelepom brdu po kojem je i hotel dobio ime, nalaze se staze za šetnju i rekreaciju.

Hill hotel raspolaže sa 24 smeštajne jedinice, koje čine 18 dvokrevetnih soba i 4 apartmana. Sobe su modernog enterijera podređenog udobnosti i odmoru, klimatizovane su i imaju LCD televizor, besplatni internet, a moguće je dobiti i DVD uređaj ili računar na zahtev. 

         

Apartmani (family, green, business, hill) su posvećeni jednom od velikana književnosti  (Dostojevski, Danilo Kiš, Ivo Andrić i Ernest Sabat), ukrašeni su portretom tog književnika, njegovom biografijom, a gostu je na raspolaganju i jedan primerak reprezentativnog dela tog klasika.

U ponudi hotela se nalazi restoran sala sa 160 mesta, terasa restorana sa 100 mesta, spa i wellness, teretana, kongresna sala, podzemna garaža, kao i trg na kome se nalaze letnje bašte restorana koji su sastavni deo hotelske ponude i to: picerija, poslastičarnica i luksuzno opremljena kuća čaja.

Hill hotel se graniči sa aqua-parkom, kompleksom koji čine ukupno sedam bazena od čega jedan olimpijski, ekstremni tobogani, vodeni zamak za decu i drugi atraktivni sadržaji. Sa druge strane hotela je pomenuti gradski park koji nudi i kulturne sadržaje u okviru letnje pozornice.

Različiti sadržaji  za uživanje dostupni su u toku čitave godine - od letovanja i kupanja u aqua-parku, preko korišćenja obližnjih sportskih terena i trim staza, do ribolova i lova na divljač, kojim je ovaj kraj prebogat.

U Jagodini vredi posetiti Muzej naivne i marginalne umetnosti u kojem se nalazi jedna od najznačajnijih zbirki naivne umetnosti u svetu. Bliža okolina obiluje manastirima moravske škole - Ravanica, Manasija, Kalenić, Jošanica.  Resavska pećina, poznata po svojoj lepoti, je u obližnjem Despotovcu.

 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Jagodina, wellness, hoteli u Jagodini, hoteli sa 4 *, hoteli za romantične

Oceni članak

0

Newsletter