Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Novi hotel Angella 4*, Kopaonik

Novi hotel Angella 4*, Kopaonik

Autor
Hotel Angella - Kopaonik Hotel Angella - Kopaonik

Hotel Angella se nalazi na „planini sunca“, na Kopaoniku, i deo je hotelskog kompleksa MK Mountain Resort. Smešten je u središtu Nacionalnog parka Kopaonik, na 1770 metara nadmorske visine, nadomak ski staze.

    

Hotel Angella je nastao spajanjem nekadašnjeg apartmanskog kompleksa Konaci – Sunčani vrhovi (konaci Ras i Zvečan). Prepoznatljiva spoljašnja arhitektura konaka zadržana je, dok je unutrašnjost potpuno renovirana.

Gostima su na raspolaganju 127 moderno dizajniranih soba i apartmana, sa pogledom na ski staze i centralni trg. Od toga je 15 jednokrevetnih, 106 dvokrevetnih soba i 6 apartmana.

Koncept hotela Angella u potpunosti je zasnovan na sadržajima usmerenim ka porodici i kvalitetnom porodičnom odmoru. Kids club u hotelu Angella namenjen je mališanima i poseduje raznolike sadržaje za igru (dnevni program animacije sa profesionalnom brigom o deci urasta 3 do 12 godina, ) kao i kompletan baby program.

Wellnsss & Spa centar u Family hotelu Angella prostor je za opuštanje i relaksaciju. Gosti imaju širok izbor od hidromasažne kade, finske saune, infra saune, tepidarijuma, do salona za masažu, solarijuma i spa kafea.

Hotel je povezan sa Kongresnim centrom koji se prostire na pet nivoa,  a površine je 1000 m², i u okviru kojeg je pet sala sa kompletnom audio i video opremom.

Gostima je na raspolaganju i restoran, lobby bar i skijašnica. 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Kopaonik, hoteli Kopaonik, hoteli sa 4*

Oceni članak

0

Newsletter