Polazna | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Novi hotel na Paliću - Palić Resort 4*

Novi hotel na Paliću - Palić Resort 4*

Autor
Hotel Palić Resort Hotel Palić Resort

Hotel „Palić Resort“ nalazi se na atraktivnoj lokaciji, okružen zelenilom stoletnog parka, u neposrednoj blizini Zoo vrta, najstarijih teniskih terena u zemlji koji datiraju još iz 1878. godine, Letnje filmske pozornice i na samo 100m od obale jezera Palić i prelepog šetališta.

Hotel „Palić Resort“ je jednako dobar izbor za poslovne ljude, ali i za turiste koji žele potpun odmor i relaksaciju. Hotel pruža uslugu noćenja sa doručkom i nudi mogućnost organizovanja manjih poslovnih skupova. U ponudi je i spa centar sa vrhunskom fitnes opremom, đakuzijem, saunom i bazenom sa hidromasažom koji su dostupni tokom celog dana. Možete se prepustiti uživanju u zalasku sunca na letnjoj terasi na krovu hotela, uz dragu osobu i piće iz hotelskog kafe bara.


Osetite mirise i ukuse Vojvodine u restoranima i čardama sa raznovrsnom ponudom domaće kuhinje i internacionalnih jela, uživajte u poseti obližnjih salaša. Vinski podrumi mogu da vam ulepšaju prijatne večeri na Paliću sa ponudom najrazličitijih vrhunskih vina. Uz rent-a-bike/, pedalinom ili brodom možete da vidite celokupnu lepotu i veličinu jezera i parka. Uživajte u miru i tišini uz pecanje koje je dozvoljeno, opustite se partijom mini golfa ili podignite adrenalin vožnjom motornim zmajem ili paintball-om. Za ljubitelje konja tu je Ergela Kelebija, kao i Lovački dom, koji se nalazi u šumi na samoj granici sa Mađarskom.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Subotica, Palic, hotel Palic

Oceni članak

0

Newsletter