Avio karte - ONLINE rezervisanje avio karata

ONLINE rezervisanje avio karata

Najpovoljnije avio karte za ceo svet.

Od sada nasi putnici imaju mogucnost rezervisanja on-line avio karata 24 sata na dan. Besplatno mozete da koristite jedinstven sistem za pretrage i rezervacije najpovoljnijih avio karata.

Vrlo jednostavno uz pomoc samo nekoliko klikova mozete da da proverite i izaberete avio kartu koja Vam najvise odgovara.

Ovaj sistem je po svemu drugaciji od slicnih sistema koji vec postoje na Internetu. Rezervaciju radite sami, nije potrebno da ostavljate broj kreditne kartice kao garanaciju i samim tim izbegava se svaka zloupotreba kreditnih kartica preko interneta. Kada uradite rezervaciju potvrda rezervacije vam dolazi na e-mail sa rokom za podizanje i placanje karte u nasoj agenciji. U momentu rezervisanja avio karte nasa agencija kroz sistem dobija obavestenje da je uradjena rezervacija sa svim potrebnim podacima. Kada uradite rezervaciju mozete nas dodatno kontaktirati ukoliko zelite da vam se postojeca rezervacija modifikuje ili nam mailom koji možete poslati sa same aplikacije možete poslati i podatke za fakturistanje. Time štedite i vaše i naše vreme, jer ćemo vam mi odmah poslati fakturu. Po uplati vaša elektronska karta postaje validna.

Tokom procesa rezervacije možete izabrati mesto u avionu ili tražiti neku drugu dodatnu uslugu.  

Nasi sluzbenici na avio salteru ce se potruditi da vam odmah izadju u susret ukoliko zelite da uradite neku izmenu na postojecoj rezervaciju, na taj nacin izbegavate beskrajnu komunikaciju mailovima koja obicno jako dugo traje a princip rada je na vec postojecim sistemima koji funkcionisu u svetu.

Zelimo Vam puno uspeha u trazenju sto povoljnije opcije vaseg leta. Ako pomislite da Vam je svo ovo komplikovano uvek se mozete obratiti nasim sluzbenicim na avio salteru. Vas zahtev mozete poslati mozete poslati na e-mail: avio@magelan.rs ili nas pozvati telefonom na 021/420-680, 021/4721-741

Vršimo i usluge transfera od i do aerodroma. Pogledajte stranicu TRANSFERI >>>

Ako vam je lakše možete otvoriti pretraživač u novom prozoru.