Polazna | Srpski | Marketing | Web stranica za samo 150 eur

Web stranica za samo 150 eur

Autor

Specijalna ponuda - Web stranica za samo 150 eur

www.visitserbia.org/imevašefirme_mesto.html (ili sl.)

Već blizu 70% današnjih turista informacije traži preko interneta!
 
Postavljanje sopstvenog sajta nije tako jeftino kao što izgleda. Zakup domena košta oko 10-tak eur. Hosting od 15 eur pa na više godišnje. Izrada najjednostavnijeg i najjeftinijeg sajta može da vas kosta  najmanje stotinak eur.  I ako je to sve što ste uradili, efekata neće biti. Zašto? Zato što je za dobru promociju preko interneta potrebno ne samo da imate sajt već i da se dobro izlistavate na pretraživačima (najvažniji je Google).

Pozicioniranje na pretraživačima po ključnim rečima po kojima bi vaš potencijalni klijent našao vaš kontakt i dobio potrebne informacije postaje svakodnevna borba na internetu. Konkurencija je sve veća. Vaš rezultat će u velikoj meri zavisiti i od načina na koji je vaša web prezentacija uradjena. I tako se krug zatvara jer ako zahtevate kvalitetniju prezentaciju da bi ste se što bolje pozicionirali na pretraživačima to će izrada prezentacija biti skuplja.

Iz tog razloga mi želimo da svima onima koji ipak žele kvalitetno prisustvo na internetu i dobro pozicioniranje ponudimo prihvatljivu ponudu.

150 eur za jednu stranicu na sajtu www.visitserbia.org sa url adresom po dogovoru uz 1500 karaktera teksta koji uključuje i vaše kontakt podatke i postavljanje do 10 fotografija visoke rezolucije.

Ova cena podrazumeva i kreiranje jedne vesti sa linkovima ka toj stranici i postavljanje jednog banera i dva linka u okviru odgovaranjućeg teksta na stranici destinacije.

Naručilac mora obezbediti tekst (koji ćemo po potrebi  preraditi kako bi imao maksimalan učinak) i fotografije visoke rezolucije.

Ova cena važi samo za deo sajta na srpskom jeziku. Postavljanje stranice i na drugim jezicima je uz doplatu od 100 eur po jeziku.

Primer stranice...

Ovakvom promocijom obezbedjujete sebi najjeftiniju web prezentaciju sa najvećim mogućim učinkom. Obezbedjenjem svoje stranice u okviru sajta koji je već dobro pozioniran osiguravate da vaša stranica ima veliki broj poseta jer ćete u startu obezbediti svoju pozciju na sajtu koji već ima veliki broj posetilaca koji traže informacije po putovanjima – a to je upravo vaša ciljna grupa.

VisitSerbia.org je sajt koji već 5 godina radi na svom pozicioniranju na internetu i u tu svrhu je uloženo izuzeno mnogo novca a i dalje se ulaže. Kako u direktni marketing na domaćim i stranim tržištima tako i kroz razne druge vidove promocije. VisitSerbia je najposećeniji srpski turistički sajt preko kojeg klijenti tragaju za svim mogućim informacijama koje mogu zanimati turisti a takodje mogu uraditi i rezervacije smeštaja. 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter