Polazna | Srpski | Aktuelno | Tehnološke inovacije | Nova pogodnost za turiste - Belgrade city card!

Nova pogodnost za turiste - Belgrade city card!

Autor
Nova pogodnost za turiste - Belgrade city card!

Ukoliko boravite u Beogradu, bilo da ste domaći ili strani turista, po ceni od 1000 dinara možete koristiti usluge „Belgrade City Card“ sa kojom dobijate platnu karticu za popuste i do 50% prilikom obilaska turističkih atrakcija prestonice!

„Belgrade City Card“ je kartica namenjena fizičkim licima, domaćim i turistima iz inostranstva, sa kojom se ostvaruju popusti prilikom razgledanja grada, za posete muzejima, pozorištima, galerijama, kao i ugostiteljskim objektima (do 50 %).

Cena je 1000 dinara, a u nju je uključena platna katrica i vodič kroz Beograd. U vodiču su opisani lokaliteti koji su deo turističke ponude Beograda. Vodič pruža korisne informacije o kulturnim objektima šireg centra grada, Beogradske tvrđave, Skadarlije, Vračara, Ade Ciganlije, Novog Beograda, Avale i sportsko-rekreativnih centara. Uz sve objekte su priložene i fotografije i svi su obeleženi na mapi koja se nalazi na kraju vodiča. Istovremeno, u brošuri su opisani i ugostiteljski objekti čije usluge korisnici kartice mogu dobiti sa popustom.

„Belgrade City Card” može da se koristi i kao platna kartica kada se na njen račun prebace sredstava sa redovne kartice korisnika za plaćanja na POS terminalima koji prihvataju DINA card platne kartice.

„Belgrade City Card“ se može kupiti na 13 beogradskih prodajnih mesta Piraeus banke. Kartica se može aktivirati na licu mesta, uz važeću ličnu kartu ili pasoš, i važi do marta 2014. godine.

Brojni su hoteli, hosteli, vile i apartmani U Beogradu u kojima preko VisitSerbia rezervacionog sistema možete pronaći smeštaj koji vam najviše odgovara. Beograd je i idealna destinacija za kratke vikend predahe, gde su za City break Belgrade tokom 2013. godine obezbeđene povlastice za povratne karte avionom i specijalne cene hotela!

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd, Belgrade city card

Oceni članak

0

Newsletter