Polazna | Srpski | Aktuelno | Ostalo | Turistička sezona 2013. u Skadarliji i zvanično je počela!

Turistička sezona 2013. u Skadarliji i zvanično je počela!

Autor
Turistička sezona 2013. u Skadarliji i zvanično je počela!

Starogradska muzika, skadarlijski bazar sa oslikanim tezgama, rukotvorine i suveniri, dame i gospoda u građanskim i oficirskim kostimima, dočarali su atmosferu Skadarlije i označili početak turističke sezone.

Mesto koje obiluje detaljima i čuva anegdote o znanim stanovnicima i gostima ove stare četvrti Beograda, jedno je od omiljenih mesta za izlazak kako Beograđana, tako i stranih turista.

Skadarlija zauzima posebno mesto u istoriji Beograda, posebna je po specifičnom šarmu i boemskom duhu koji neguje više od 100 godina.

Skadarlija je jedna od top deset atrakcija Beograda, mesto na koje rado dolaze i Beograđani i gosti iz Srbije, a posebno je omiljena među strancima koji ovde mogu da čuju starogradsku muziku, probaju srpske specijalitete  i kupe suvenire. Mesto sa kojeg svi zasigurno nose lep utisak.

I čitav Beograd ima svoj specifičan šarm, po mišljenju mnogih, a jedno mesto se najbolje može upoznati ako ste stalno u pokretu! Udahnite život grada kroz neke od naših izleta u Beogradu, opredelite se za krstarenje rekama, biciklističko ili pešačko razgledanje ili turu Podzemnim Beogradom. 

Za smeštaj u Beogradu, predlažemo vam VisitSerbia rezervacioni sistem, besplatno i bezbedno rezervisanje gde se rezervacija odmah potvrđuje a usluge plaćaju na recepciji.

 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Beograd, Hoteli u Beogradu, smestaj u Beogradu

Oceni članak

0

Newsletter