Polazna | Srpski | Aktuelno | Ostalo | Novi letovi na relaciji Beograd - Milano

Novi letovi na relaciji Beograd - Milano

Autor
Novi letovi na relaciji Beograd - Milano

Britanska niskotarifna avio - kompanija EasyJet na liniji Beograd-Milano imaće tri leta nedeljno, od beogradskog aerodroma Nikola Tesla do aerodroma Milan Malpensa. Krajem leta italijanska kompanija Air One će takođe uvesti letove na ovoj relaciji. A u Jat Airways-u do 1. maja traje promotivna akcija sa povoljnim avio kartama.

EasyJet više od 15 godina prevozi putnike po čitavoj Evropi, a samo tokom jedne godine u poslovnoj i turističkoj klasi se vozi više od 60 miliona putnika. Ova kompanija je četvrta po veličini u Evropi.

Počev od 18. septembra i kompanija Air One će otvoriti direktnu liniju Beograd - Milano. Air One je italijanska niskobudžetna avio - kompanija koja će putnike na ovoj liniji voziti tri puta nedeljno, svakog utorka, četvrtka i subote. U svojoj floti Air One ima isključivo avione tipa "Airbus A320".

U Jat Airways-u, ukoliko vašu kartu rezervišete do 1. maja, za putovanja u periodu od 22. aprila do 30. juna, povratna karta do Milana košta 159 €. U ovom periodu možete dobiti i jeftine povratne karte i za mnoge druge destinacije. Podgorica, Tivat, Skoplje (99€), Sarajevo, Dubrovnik, Split, Pula, Ohrid (109 €), Beč (119 €), Štutgart i Solun (129 €), Diseldorf, Atina, Istanbul (149€), Rim, Milan, Stokholm, Kopenhagen, Geteborg (159 €), Brisel, Berlin, Frankfurt (169 €), Amsterdama, Ciriha (179 €), London (199 €), Pariz (209 €), Moskva (239 €). U cenu su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja avionske karte, a iz promotivne akcije su isključeni letovi od 20. do 30. juna iz evropskih gradova ka Beogradu, osim letova iz Istanbula, Atine, Soluna i Rima.

Avio karte se mogu kupiti u ovlašćenim agencijama, kao što je turistička agencija Magelan gde možete dobiti i sve informacije vezane za avio karte, bilo o kojoj avio kompaniji da se radi, ili bilo kojoj svetskoj destinaciji. 

Sa beogradskog aerodroma trenutno leti 20 avio kompanija.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

avio karte

Oceni članak

0

Newsletter