Polazna | Srpski | Aktuelno | Ostalo | Ko sve leti sa Beogradskog aerodroma i po kojim cenama?

Ko sve leti sa Beogradskog aerodroma i po kojim cenama?

Autor
Ko sve leti sa Beogradskog aerodroma i po kojim cenama?

U toku su različite promotivne akcije avio kompanija koja imaju direktne letove sa beogradskog aerodroma Nikola Tesla. Promo akcije Jat Airways-a i Quatar Airways-a traju do 5. marta. Uvode se i novi letovi Turkish Airlines-a i Aeroflot-a. Stižu i nove kompanije - Easy jet i Croatia Airlines.

 

Nova promotivna akcija Jat Airways-a, u okviru koje putnici mogu da kupe jeftinije povratne karte ka nekoj od 23 destinacije nacionalnog avioprevoznika, trajaće do 5. marta. Putnici koji do tada kupe kartu, mogu da obezbede jeftinije povratno putovanje u periodu do 15. juna, osim za vreme Uskršnjih praznika. Cene kreću od 99€ do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Za 119 € može se kupiti povratna karta za putovanja do Soluna ili Štutgarta, dok je za povratno putovanje do Atine, Rima, Istanbula i Dizeldorfa potrebno izdvojiti 139 €. Po ceni od 149 € može se kupiti povratna karta za Brisel, Milano, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg. 

U Quatar Airways-u, jednoj od najmlađih flota na svetu, biznis klasa se nalazi na promociji: promotivne cene važe do 30. aprila 2013. Karte možete kupiti do 5. marta počev od 545 € za ekonomsku klasu za Peking, i od 1.345 € za biznis klasu za Dubai.

Jeftine avio karte na relaciji Beograd - Istanbul sa Pegasus Airlines puštene su u prodaju od početka februara, a cena avionske karte u jednom pravcu iznosi 49,99 €. U cenu su uračunate sve takse. A prema sadašnjem rasporedu, letovi iz Beograda u tursku metropolu biće mogući utorkom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Lufthansa ima nove promotivne cene za Evropu (Barselona, Berlin, Lisabon, London, Madrid, Stokholm od 179 €) i Aziju (Beijing od 559 €, Delhi od 649 €)

Alitalija za kupovinu karata do 15. marta nudi posebne cene za Italiju i Evropu (Rim 8€, London 6 €, Barselona 7 €, …). U cenu nisu uključene aerodromske takse, a putovanje se može izvršiti tokom aprila 2013.

Jedan od najvećih svetskih avioprevoznika Turkish Airlines će 31. marta početi sa postepenim povećavanjem broja letova sa beogradskog aerodroma, a od sredine maja će svakodnevno dva puta leteti na liniji Istanbul – Beograd. Svakodnevni polasci Turkish Airlines-a sa Aerodroma „Nikola Tesla“ ka Istanbulu su predviđeni u 9.15 časova pre podne i 20.20 časova uveče.

Ruski avio-prevoznik Aeroflot će od 31. marta povećati kapacitet i na svom dosadašnjem popodnevnom letu iz Beograda za Moskvu, sa većim avionom i dodatnih 30 sedišta. Aeroflot će od 2. maja udvostručiti broj letova na liniji Beograd-Moskva. Letovi će se obavljati sa planiranim dolaskom na Aerodrom Nikola Tesla u 22.35 časova. Povratni letovi ka aerodromu Šeremetjevo u Moskvi predviđeni su za 00.50 časova.

Nisko budžetna avio kompanija EasyJet od 19. aprila 2013. počinje da leti na relaciji Beograd - Milano - Beograd. Letovi se odvijaju tri puta nedeljno (sredom, petkom i nedeljom).

Hrvatska avio-kompanija Croatia Airlines 31. maja uvodi letove dva puta nedeljno izmedju Splita i Beograda. Letovi će biti ponedeljkom i petkom. Do sada red letenja nije utvrđen, a povratna karta sa svim taksama koštaće 111 €.

Krajem 2012. otvorena je i nova redovna avionska linije između Beograda i Bazela u Švajcarskoj. Mađarska avio - kompanija Wizz Air  na ovoj ruti leti tri puta nedeljno, svakog utorka, četvrtka i subote. Bazel je, posle Ciriha i Berna, treća destinacija u Švajcarskoj sa kojom je Aerodrom Nikola Tesla direktno povezan.

20 različitih avio kompanija trenutno leti sa beogradskog aerodroma: Adria Airways, Aeroflot Russian Airlines, Air France, Alitalia, Austrian Airlines, Aviogenex, Germanwings, Jat Airways, Lufthansa German Airlines, Montenegro Airlines, Norwegian Air Shuttle, Olympic Air, Pegasus Airlines, Qatar Airways, SkyWork Airlines, Swiss International Air Lines, TAROM Romanian Air Transport, Tunisair, Turkish Airlines, Wizz Air.  

Avio karte se mogu kupiti u ovlašćenim agencijama, kao što je turistička agencija Magelan gde možete dobiti i sve informacije vezane za avio karte, bilo o kojoj avio kompaniji da se radi, ili bilo kojoj svetskoj destinaciji. 

 

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Nema tagova za ovaj članak

Oceni članak

0

Newsletter