Polazna | Srpski | Aktuelno | Ostalo | Od 15. do 31. januara povoljnije povratne karte u JAT-u!

Od 15. do 31. januara povoljnije povratne karte u JAT-u!

Autor
JAT Airways JAT Airways

Akcija se odnosi na putovanja koja mogu da se realizuju od 21. januara do 15. juna. Ove godine prvi put po promotivnoj ceni se nudi let ka Moskvi i to po ceni od 239 evra za povratnu kartu. Najjeftinijie povratne karte mogu se kupiti po ceni od 99 evra za pojedine destinacije.

Za  99 evra mogu da se nabave povratne karte za putovanja do Beča, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja. Povratne karte za putovanja koje se kreću već od 109 evra važe za putovanja do Soluna i Štutgarta. Za putovanja  od 139 evra Jatom se može leteti iz Beograda za Atinu, Rim, Istanbul i Dizeldorf. Za 149 evra mogu da se kupe povratne karte za Brisel, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg. 169 evra za Amsterdam, Berlin i Cirih, a za 189 evra za Pariz i London. Putnici koji Jatom putuju iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema destinacijama u Evropi i nazad, putovanje mogu ostvariti po cenama koje se kreću od 209 evra. Nova destinacija koja se nudi u promotivnoj kampanji je Moskva. Povratna karta za let Beograd-Moskva-Beograd može da se kupi po ceni od 239 evra

U cenu su uračunate sve pripadajuće takse osim troškova avionske karte. Putovanje se može realizovati od 21. januara do 15. juna, osim u periodu Uskršnjih praznika. 
Do 31. januara, zainteresovani putnici do jeftinijih karata mogu doći pozivom Jatovog kol centra, putem mobilnog telefona, u svim Jatovim predstavništvima u inostranstvu, poslovnicama u zemlji, kao i u agencijama koje su ovlašćene za prodaju karata Jat Airwaysa.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

avio karte

Oceni članak

0

Newsletter