Polazna | Srpski | Aktuelno | Novi turistički sadržaj | Od 2013. u Vrbasu novi smeštajni kapaciteti!

Od 2013. u Vrbasu novi smeštajni kapaciteti!

Autor
Od 2013. u Vrbasu novi smeštajni kapaciteti!

U prvim mesecima Nove godine, završiće se rekonstrukcija i nadgradnja jednog dela Centra za fizičku kulturu “Drago Jovović”. U toku je izgradnja 23 dvokrevetne sobe i jednog apartmana, a svi će biti opremljeni klimom, tv i internet priključkom.

 

Projektom vrednim 50 miliona dinara, opština Vrbas ulaže u proširenje smeštajnih kapaciteta. Naime, u Vrbasu postoji samo jedan hotel, hotel Bačka, a sa novom ponudom u CFK “Drago Jovović” dobiće se novi smeštajni kapaciteti za turiste i sportiste na pripremama.

Centar za fizičku kulturu je moderna građevinama savremene arhitekture, prostire se na površini od preko 40 000 m² otvorenog i 8 500 m² zatvorenog prostora. Na tim površinama uređeno je oko 30 – tak sadržaja sa pratećim prostorijama. U potpunosti je prilagođen pripremama i takmičenju sportista, rekreativaca i drugih korisnika.

Među sportskim sadržajima Centra nalaze se Mala dvorana (namenjena odbojkaškim, košarkaškim i treninzima borilačkih sportova), Velika hala (zauzima najveći deo centra i namenjena je raznim sportovima), zatvoreni bazen, stonoteniska sala, streljana namenjena vežbanju za vazdušnu pušku, fitnes sala, kuglana, kao i tereni na otvorenom: za košarku, odbojku, rukomet, fudbal, tenis, mini golf. U ponudi su i  tri otvorena bazena.

 

Pored sportske, u Centru uspešno funkcioniše i ugostiteljska delatnost. Centar poseduje restoran sa dve sale i tri kafe bara.

Sa svim sportskim sadržajima, restoranom kao i smeštajnim kapacitetima koji su u izgradnji, od februara 2013. godine centar „Drago Jovović“ u Vrbasu postaće još reprezentativnije mesto za sportiste i sportske ekipe koji će ovde moći da provedu više dana u okviru svojih priprema. Biće moguća i organizacija sportskih kampova.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
  • Verzija za štampu Verzija za štampu
  • Samo tekst Samo tekst

Tagged as:

Vrbas

Oceni članak

5.00

Newsletter