Home | Srpski | Ture | Krenite sa nama na rafting Drinom!

Krenite sa nama na rafting Drinom!

By
Krenite sa nama na rafting Drinom!

Očekuje vas trodnevno uživanje po ceni od 9600 dinara, vožnja kanjonom Drine, jednim od najdubljih kanjona u svetu čija je dubina i do 1000 metara, i plovidba rekom koju krasi neverovatna zelena boja!

Zajedno sa portalom Serbianadventures vodimo vas u još jednu avanturu za pamćenje! Od početka jula pa do kraja avgusta, svakim danom ste u prilici da se upoznate sa čarima divlje, brze i čiste reke. Da plovite jednom od najlepših reka Balkanskog poluostrva. Da uživate u lepotama pejzaža koje je okružuju: duboki kanjoni i tesnaci, neprohodne šume, sela rasuta po planinskim stranama.

Kada krenete na rafting Drinom, uživaćete u prelepoj prirodi Zapadne Srbije i u nestvarnim pejzažima gde ćete obići i Bajinu Baštu, manastir Raču, Tepih livadu, vidikovac Kozja stena, jezero Zaovine, reku Godinu i njene vodopade, vidikovac Bilješka Stena, rezervat prirode Zvijezda.  

Za više informacija o ovoj avanturi, pogledajte detalje programa Rafting Drinom, a za neponovljive i nesvakidašnje trenutke upustite se sa nama u adrenalinsko iskustvo na Drini - reci prelepih obala i plaža!

Ukoliko vas interesuju i drugi izleti koje organizujemo u Srbiji, pogledajte naš kalendar izleta za 2013. godinu

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

trodnevni izleti

Rate this article

5.00

Newsletter