Hotel N 3* - Beograd

By
Hotel N 3* - Beograd Hotel N 3* - Beograd

Hotel N je smešten u južnom obodu centralne gradske zone, u mirnom i tipičnom ambijentu Voždovca, između dve najvažnije saobraćajnice u ovom delu grada: ulica Vojvode Stepe i širokog avalskog bulevara, udaljen od centra grada 3,5 - 4 km, odnosno, najviše 10-ak minuta vožnje automobilom. Hotel se nalazi blizu auto puta Budimpesta- Beograd - Nis i dobro je povezan sa aerodromom i sportskim centrom Arena.

U neposrednoj blizini hotela se nalazi sportsko-rekreativni centar na Banjici, stadioni fudbalskih klubova "Crvene Zvezde", "Partizana" i "Rada", Vojno-medicinska akademija, Saobraćajni i Farmaceutski fakultet, kao i fakulteti Organizacionih i Političkih nauka.

N Hotel u Beogradu poseduje 111 soba. Sve sobe su sa telefonom, TV-om (pored domaćih, gostima je na raspolaganju i 8 satelitskih kanala: CNN, BBC, RAIUNO, TV5europe, SuperRTL, EUROSPORT, EuroNews i MTV) i kupatilom sa fenom za kosu. Hotel poseduje 2 restorana, aperitiv bar, 3 sobe za kongrese i seminare, sef i parking. Cene se odnose na nerenovirane sobe. Za renovirane sobe, postoje doplate.

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

Hoteli u Beogradu, smestaj u Beogradu

Rate this article

0

Newsletter