Home | Srpski | Ture | Po aktivnostima | Golf centar

Golf centar

By
Golf centar Golf centar

Golf centar se nalazi u najpitomjem delu vojvođanske ravnice, na obali reke Tise. Smešten je neposredno uz magistralni put Novi Sad - Zrenjanin, u opštini Žabalj i udaljen svega 25 minuta vožnje od Novog Sada. Golf centar se prostore na površini od 45 ha uređene travnate površine.

 

 


Cena aranžmana: 3.900 dinara

*minimum za realizaciju 6 osoba

 

Prvi dan - subota

Polazak iz Beograda u prepodnevnim časovima. Vožnja autoputem do Novog Sada,  gde se skreće na isključenje kod  Temerina i ide dalje ka Žablju. Dolazak u Žabalj, nakon sat i po vremena vožnje. Dolazak u Golf centar, iznajmljivanje opreme i odlazak na terene (samo za sertifikovane golfere). Za one manje iskusne, ali i one koji žele da usavrše svoje golferske veštine tu je i vežbalište. U svakom momentu na ovom prostoru svoju igru može nesmetano da uvežbava pedesetak članova kluba i polaznika akademije. U kasnim poslepodnevnim časovima nastavak puta ka Zrenjaninu gde će biti organizovan smeštaj. Večera i noćenje.

 

Drugi dan - nedelja

Nakon doručka obilazak Zrenjanina i razgledanje najznačajnijih spomenika grada. Nastavak puta ka Ečkoj i šetnja u parku dvorca gde ćete čuti priču o njegovoj istoriji i Francu Listu koji je ovde jednom svirao. Sledi odlazak do Specijalnog rezervata prirode Carska Bara, gde Vas očekuje vožnja brodićem starim koritom Begeja. Nakon toga idemo u posetu najmultikulturalnijem selu Vojvodine i Srbije, Belom Blatu. U ovom selu živi preko dvadeset nacionalnosti, a najbrojniji su Slovaci, Mađari, Bugari, Srbi... Ovde će biti održan eko-etno čas, tematska edukativna radionica i demonstracija korparskog zanata u etno kući. Sledeća stanica je Idvor, malo selo pored Tamiša, poznato u celom svetu kao mestu rođenja fizičara Mihajla Pupina. Obilazak Pupinove rodne kuće, nepromenjene još iz doba njegovog detinjstva. Muzej smešten u zgradi stare škole prikazuje nam životni put naučnika, od prvih saznanja o svetu do slave za dostignuća u Americi i otadžbini. Po završetku obilaska, polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u kasnim poslepodnevnim satima. Kraj programa.

 

Cena aranžmana: 3.900 dinara

*minimum za realizaciju 6 osoba

 

Cena uključuje:

- Smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u Zrenjaninu

- Lokalnog vodiča drugog dana

- Vožnju brodom u Carskoj bari

- Eko-etno čas u Belom Blatu

- Ulaznice za Muzej Mihajla Pupina

- Troškove organizacije

 

Cena ne uključuje:

- Prevoz

- Večeru

- Iznajmljivanje opreme, angažovanje instruktura i druge troškove u Golf centru u Žablju

- Ostale troškove koji nisu predviđeni programom

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

golf

Rate this article

0

Newsletter