Home | Srpski | Ture | Serbian Adventures

Serbian Adventures

By
www.SerbianAdventures.com www.SerbianAdventures.com

Novi, besplatan online servis na srpskom jeziku, www.serbianadventures.com, jedini je portal na našim prostorima na kojem su grupisani svi izleti koji se organizuju u Srbiji.

Osnovan je sa namerom da putnici, na najlakši mogući način, pronađu i istraže svoju avanturu u kojem god delu Srbije da se ona nalazi. Servis je povezan sa organizatorima putovanja, turističkim agencijama i entuzijastima (planinarima i drugim avanturistima). Serbianadventures.com pruža sigurnu i pouzdanu online rezervaciju, a plaćanje se potom vrši preko organizatora izleta.

Servis omogućava pretragu prema destinaciji, mestu polaska i interesovanju, odnosno ciljnoj grupi. Tako da bilo da putujete sami ili u paru, želite porodičan obilazak ili izazove, na ovom portalu, jednostavnom pretragom, možete pronaći svoju avanturu. Upustite se u otkrivanje Beograda, upoznajte fruškogorske manastire, vojvođanska sela, krenite na rafting Tarom. Jednostavnim klikom na željeni izlet možete izabrati ono što vama najviše odgovara.

Cene zavise od vrste izleta i dužine njegovog trajanja, i kreću se u rasponu od 300 do 9900 dinara.

Podaci se redovno ažuriraju i u svakom momentu možete videti kog narednog dana je predviđen sledeći izlet.

Serbianadventures tim je prepoznao potrebe koje nameće savremeni način života i omogućio zainteresovanim putnicima da brzo i lako, jednostavnom procedurom, izaberu svoje naredno mesto za uživanje.

Pronađite inspiraciju za vaš novi beg i otkrijte lepote Srbije!

Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

dvodnevni izleti, jednodnevni izleti, poludnevni izleti

Rate this article

0

Newsletter