Home | Srpski | Smeštaj u Srbiji | Rezervišite smeštaj online, platite na recepciji!

Rezervišite smeštaj online, platite na recepciji!

By
http://book.visitserbia.org http://book.visitserbia.org

Visit Serbia Rezervacije Smeštaja vam omogućava da na najbrži i najjednostavniji način odaberete i rezervišete smeštaj za vaše putovanje po Srbiji. Na osnovu fotografija i opisa lako ćete odabrati željeni tip smeštaja. Pretragu možete vršiti po mestu (Beograd, Novi Sad, Niš, Subotica...), regiji ili tipu smeštaja u Srbiji (hotel, motel, hostel...), uvek u odnosu na traženi datum.

Za zadati termin prvo će vam biti prikazan spisak smeštajnih kapaciteta u kojima IMA mesta i za koje momentalno možete dobiti potvrdu rezervacije. Za ostale smeštajne kapacitete odgovor o raspoloživosti dobićete u roku od 24 sata.

Kako rezervisati smeštaj preko Rezervacionog sistema Visit Serbia

Korak 1.

Na našem pretraživaču za smeštaj sa desne strane ove stranice, definišite datum od kada do kada vam treba smeštaj, definišite broj soba (maksimalno 3 za rezervisanja) i valutu u kojoj želite da vidite cene. Naš pretraživač će vam u prvoj tabeli dati prikaz hotela u kojima garantovano ima mesta za traženi period. U sledeće dve tabele će vam dati pregled apartmana i ostalih objekata za koje ćete odgovor dobiti tek na osnovu upita.

Korak 2.

Svaki hotel odredjuje uslove za rezervisanje koje ćete videti u Detaljima. Pažljivo pročitajte uslove, pregledajte fotografije hotela, opise i udaljenosti kako biste stekli što jasniju sliku o smeštaju koji vam je na raspolaganju.

Mnogi hoteli u našoj ponudi ne zahtevaju nikakvu garanciju za dolazak gosta. Ipak mi vas molimo da ovakav gest hotela uvažite time što ćete se javiti ili nama ili hotelu u slučaju sprečenosti da budete gost hotela.

Ukoliko hotel zahteva broj kreditne kartice kao garancije (Garantovana rezervacija tip 1 ili 2), upišite broj (zaštitu vaših podataka garantuje medjunarodni certifikat Geotrust-a što dokazuje i htts pristup). Kod Garantovane rezervacije tip 1 ovaj broj kreditne kartice hotelu služi samo kao garancija vašeg dolaska. U slučaju vašeg neotkazivanja u roku koji je naznačen na Detaljima i rezervaciji (gde je naznačeno do kada besplatno možete stornirati sobu), hotel će imati pravo da naplati jednu noć. Na Detaljima i na vašoj rezervaciji piše do kada možete stornirati rezervaciju besplatno.

U slučaju da hotel zahteva Garantovanu rezervaciju tip 2, pažljivo pročitajte uslove, jer tada hotel sam definiše sve uslove rezervisanja. U tom slučaju hotel može zahtevati i plaćanje usluga unapred.

Korak 3.

Po odabiru popunite formular za rezervisanje. U rezervaciju možete uneti i vaše specijalne zahteve, koje mi prosledjujemo hotelu za koje mi ne možemo garantovati da će biti ispunjeni. Hotel će u duhu svojih dobrih poslovnih odnosa ispuniti zahteve gosta ako je u mogućnosti da to učini.

Po slanju vaše rezervacije, dobićete momentalnu potvrdu rezervacije na vašu e-mail adresu. Preporučujemo da je odštampate i ponesete sa sobom. Na njoj ćete osim osnovnih informacija o rezervaciji, garantovanoj ceni smeštaja i ostalim detaljima najčešće dobiti i uputstvo kako doći do hotela.

Svi hoteli koji su online u našem sistemu garantuju rezervisane kapacitete kao i cenu.
Sa hotelima smo postigli dogovor da su cene u našem sistemu iste ili niže nego na recepciji.
Rezervisanje smeštaja se ne naplaćuje. Besplatno je i strorniranje smeštaja pod uslovom da se pridržavate roka za besplatno storniranje smeštaja. Izuzetak su samo Garantovane rezervacije tip 2 kada hotel zahteva drugačije uslove i ne garantuje besplatno storniranje ili povraćaj uplaćenih sredstava.

Nadamo se da ćemo vam olakšati rezervisanje smeštaja u Srbiji i da ćete zahvaljujući ovom lagodnom načinu češće putovati i otkrivati lepote Srbije.  Otkrijte neotriveno! Otkrijte Srbiju,.


Share on: Post on Facebook Facebook
Twitter Twitter
  • Email to a friend Email to a friend
  • Print version Print version
  • Plain text Plain text

Tagged as:

No tags for this article

Rate this article

0

Newsletter